HET GASTENBOEK
 

Welkom in mijn gastenboek. Hier kunt u berichten en reacties lezen die andere bezoekers hebben geschreven.
Natuurlijk kunt u ook zelf een berichtje achterlaten.

Klik hier om een berichtje te sturen

Bij het e-mailbericht graag de vermelding van uw volledige naam

 

 
REACTIES VAN LEZERS

Ik heb het net uit, indrukwekkend en inderdaad raken we je hopelijk niet kwijt!

m.vr.gr.

Pjer Slijkerman

Beste Peter,
ik heb jouw boek gelezen. Om verschillende redenen was het interessant voor mij. Pjer Slijkerman, een neef, maakte mij er op attent.
Omdat ik jarenlang actief geweest ben in de Rotterdamse buddygroep heb ik nogal wat ervaringen opgedaan en het is goed om dan ook nog weer eens van een ander een geluid te lezen.
Buiten dat heb ik verschillende kennissen die ook al langere tijd besmet zijn en op hun eigen manier ook het hoofd boven water houden. Doorzetten is toch een belangrijke boodschap.
Een andere reden dat het voor mij interessant was is dat het zich afspeelt in Schagen en ik verschillende zaken herken.
En tenslotte zijn wij ook nog familie, zij het van verre. Mijn moeder was een nicht van jouw opa en zij had een bijzonder zwak voor Manus. In het grijze verleden heb ik er zelfs nog wel eens een fiets gekocht.
Veel succes met het doorgeven van jouw informatie

Piet Slijkerman

Peter,

volbewondering heb ik je boek gelezen de namen die er in voorkwamen daar van kon ik er velen.Ik zie je wel eens lopen in schagen en ik vind dat je er weer goed uit zie hopelijk blijft dat ook zo en hoef je geen vervelende dingen meer mee te maken.
De groeten aan je vader en moeder die kunnen we van de winkel

groeten Antoniet Wit Tolke

Hi, ik heb net het boek uitgelezen. Ik vond hem erg interesant en ook goed en boeiend beschreven, al aan gedavht schrijver te worden?, en ik wil u nogmaals bedanken voor uw hulp bij mijn werkstuk! En nog veel sucses met alles!
Sebastian Weesjes (14, Amsterdam)

Dag lieve peter,zo,dat was een heel verhaal.ik ben erg onder de indruk van jouw levensverhaal in een 200 bladzijden. wat kan een mens veel kracht hebben. een boek leert je heel veel van het leven waar ik niets van wist. ik hoop dat heel veel mensen dit boek gaan lezen.

Annemieke